Uniek en veelvoudig

Elk mens is anders een heeft zijn eigen wensen, een bepaalde lieflingskleur en zijn eigen stijl – dat maakt het leven in onze ogen bijzonder spannend. Hoezo niet ook een fiets een eigen, persoonlijk karakter geven? Met Velo de Ville past u de fietsen naar uw eigen zin aan, zodat de fiets net zo individueel is als uw eigen persoonlijkheid. Daarom worden al onze fietsen voor u persoonlijk geconfigureerd. U kiest uw lieflingskleur, het passende frame alsook vele andere componenten, zodat de fiets precies naar uw eigen wensen en behoeftes samengesteld wordt. Met Velo de Ville krijgt u een fiets op maat die op uw doelen en individuele smaak afgestemd is.

Gepassioneerd met veel ervaring

Al meer dan 50 jaar ontwikkelen en produceren wij vol passie fietsen. Door al onze ervaring is het ons gelukt om onze kwaliteit constant te optimaliseren en nieuwe modellen, functies en designs verder door te ontwikkelen. Ons familiebedrijf is constant gegroeid en heeft ondertussen meer dan 250 medewerkers die onze passie voor fietsen delen. Het plezier aan het werk is voor ons bijzonder belangrijk, omdat het een vereiste voor de hoogwaardigheid van onze producten is en de ideeën alsook de ervaring van onze medewerkers een waardevolle verrijking in de doorontwikkeling van onze fietsen is.

Kleurenkeuze en kwaliteit

Nadat u een fiets zelf heeft geconfigureerd en alle componenten uitgezocht heeft, beginnen wij met ons werk. In vele kleine stappen en precies naar uw wens wordt uw fiets gecreëerd. Ten eerste wordt het door u gekozen frame in de grondverf gezet en aansluitend in uw liefklingskleur gelakt. Bij de vervaardiging van onze kleuren letten wij niet alleen erop dat u een grote en exclusieve keuze heeft, maar ook op de kwaliteit van onze lak. Zo bieden al onze kleuren een bijzonder hoge duurzaamheid en de kleuren zijn bovendien slagvast.

Vervaardiging van de componenten

De meeste onderdelen die verbouwd moeten worden, produceren wij zelf in onze fabriek. Daardoor kunnen wij onze kwaliteit constant controleren en optimaliseren. Bovendien geeft onze vakmanschap de mogelijkheid nieuwe functies en materialen te ontwikkelen en direct te testen. Alle componenten die niet uit eigen productie zijn, moeten aan de hoogste kwaliteitseisen voldoen. Daarom gebruiken wij alleen zorgvuldig uitgekozen componenten; zoveel mogelijk uit Duitse of Europese productie. Ons kwaliteitsmanagement is door de DIN ISO-norm gecertificeerd.

Montage van de onderdelen

Wielen, zadel, stuur alsook verlichtings-en versnellingcomponenten worden tijdens verschillende productieprocessen met de hand gemonteerd. Bij ons ontstaat elke fiets door teamwork waarbij elke stap nauwkeurig uitgevoerd wordt. De ervaring van onze medewerkers en de teamspirit zijn goede voorwaarden voor de individuele fabricage van onze kwaliteitsfietsen. Op die manier ontstaan dagelijks een veel tal fietsen door handwerk.

Controle en uitlevering

Alle fietsen die in onze fabriek ontstaan, worden voordat zij uitgeleverd worden finaal gecontroleerd en getest. Elk schroefje, bouwtje en moertje moet vast zitten en geen onderdeel mag verkeerd gemonteerd zijn. Met behulp van uw bestelling controleren wij nog een keer of alles naar uw wens verbouwd is en bovendien testen wij uw fiets op veiligheid en kwaliteit. Aansluitend worden de pedalen vanwege het transport afgemonteerd en de fiets voor de levering naar uw vakhandelaar voorbereidt.

KLIK HIER VOOR DE VELO DE VILLE FOLDER 2019

KLIK HIER OM UW DROOMFIETS STAP VOOR STAP SAMEN TE STELLEN.